Onze diensten


We bieden een waaier aan diensten

Startersbijstand
Het opstarten van een handelszaak vergt een grondige voorbereiding en studie. Wij adviseren en begeleiden u doorheen de volledige opstartfase van uw handelszaak. Dé belangrijkste vraag bij het opstarten van een eigen zaak is “Onder welke vorm wil je handel drijven?” 
Een éénmanszaak of onder de vorm van een vennootschap (nv, bvba, vzw, cvba,…)? Daarenboven […]

 

Oprichting vennootschappen & VZW’s
Wij zijn gespecialiseerd in het oprichten van vennootschappen & VZW’s en zorgen voor alle formaliteiten en verrichtingen die hiervoor nodig zijn zoals statuten, vergunningen, activering BTW-nummers, … Adviesverlening naar vennootschapsvorm op uw maat Wat zijn de verschillende formaliteiten bij de oprichting?

Fiscaliteit
Wij begeleiden en zijn het aanspreekpunt rond alle financiële en fiscale aangelegenheden:

 

Consultancy
Het is niet alleen onze taak om te zorgen dat alle wettelijke verplichtingen in verband met uw boekhouding voldaan zijn. Wij houden uiteraard ook een goede kijk op de gezondheid, rendabiliteit en efficiëntie van uw onderneming. Hierdoor kunnen wij u steeds gepast advies verlenen bij belangrijke beslissingen op diverse vlakken:

Boekhouding
Wij staan in voor de operationele boekhouding van uw bedrijf: de BTW-aangiftes en (verplichte) boekhoudkundige administraties met ondermeer de verplichtingen BTW-wetgeving en de wettelijke verplichtingen boekhouding