Over Maca


Je doel te bereiken door het verschil te maken

Het gaat niet om ons,
Het gaat om uw noden, uw behoeften, uw verlangens, uw manier om dingen aan te pakken.

Wij streven ernaar om binnen de ons opgelegde wetten en grenzen een zo optimaal mogelijke en persoonlijke dienstverlening te verstrekken. Wij menen dat u als ondernemer, enkel met een efficiënte bedrijfsstructuur, flexibel kunt inspelen op veranderingen. Een gezond financieel beleid, een stevige boekhoudkundige organisatie en een sterke administratieve structuur zijn noodzakelijk voor moderne ondernemingen.

Wij luisteren, adviseren en zullen handelen. Wij zijn er voor u om al uw vragen te beantwoorden of uw bedrijf met professionele adviezen bij te staan. Wij willen de boekhouding van uw bedrijf immers zodanig organiseren dat die niet enkel vanuit fiscaal en administratief oogpunt in orde is, maar dat ze ook een beleidsinstrument én informatiebron wordt voor uw plannen. Samen met u zoeken wij graag naar de juiste beleidslijnen, op basis van grondige analyses. Dit steeds volgens deontologische regels opgelegd door het BIBF (Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten).

Wij streven naar persoonlijk en kwalitatief advies op uw maat. Maca Consulting stelt zich als doel om u te helpen bij het uitbouwen van een stevige ondernemingsstructuur die klaar is voor de vragen van vandaag en de plannen van morgen. Zo hebt u niet alleen de handen vrij voor de core business van uw onderneming, maar komt er ook ruimte, inzicht en tijd vrij om écht te ondernemen. Op die manier zijn wij ervan overtuigd dat wij, geassisteerd indien nodig door externe specialisten, een meerwaarde kunnen betekenen voor uw onderneming.